Росен Петров "Rouge": "Мъжът е пътуващ осеменител"

"На жените им е вродено да харесват по-успели мъже", твърди Росен Петров в голямо интервю за майския брой на сп. "Rouge". И дава за пример Димитър Бербатов, който надали щеше да бъде всеобщ любимец, ако беше инженер в Благоевград.

Сценаристът на "Шоуто на Слави" признава, че предпочита красиви жени и че популярността от екрана неведнъж му е помагала да стигне до сърцата им.

"Не е необходимо една жена да знае къде е подписан Ньойския договор или пък да е чела Кант, за да бъде определена като умна. Жената чисто биологично има друг код и друга чувствителност - да роди потомство и да се грижи за него.

Мъжът е пътуващ осеменител. Той ще търси секс, а една жена - ще избира баща на детето си. Виждал съм далеч по-глупави мъже, отколкото глупави жени", казва Петров.

Как се поддържат във форма Мадона и Гуинет Полтроу издава фитнес гуруто Трейси Андерсън.

"Тренирайте шест дни седмично. Правете по 30 минути кардио упражнения, след което си предвидете 30 минути работа за корем, ръце и задни части. Вдигайте тежести по максимум килограм и половина - не повече", съветва тя.

Благодарение на нейните напътствия 50-годишната кралица на попа се чувства и изглежда доста по-млада, а за Гуинет никой няма да предположи, че е раждала два пъти.

Но това не е всичко. За да се постигне ефектът, са нужни упорство и целеустременост, което и двете дами проявяват, казва Трейси.

Пак по холивудски, но не толкова бляскав е материалът за книгата на Сузане Хенсън "Повече никога няма да работиш като бавачка в този град".

Хенсън се е грижила за наследниците на куп холивудски знаменитости и издава, че много от тях никога не са играли с децата си. Тя разказва, че повечето звезди наемат по няколко бавачки, които да се грижат за децата им, докато пред почитателите си се представят като всеотдайни майки и бащи.

Сузане разказва любопитни подробности за Силвестър Сталоун, които не обича да го гледат в очите, и за Том Круз, който кара детегледачките на отрочето му да подписват споразумение за конфиденциалност.


Как се целува Джордж Клуни разказва Рене Зелуегър на страниците на "Rouge". Двамата си партнират във филма "Leatherheads", на който Клуни е режисьор, свързват ги и интимни отношения от недалечното минало.

Норвежката актриса признава, че се чувства "циганка по душа", защото не е обвързана, няма семейство и непрекъснато пътува. Неотдавна актрисата заяви, че децата далеч не са й приоритет.

Новият брой на списанието открехва вратата към интимния свят на Тони Димитрова, която разказва какво знае за мъжете. Певицата Кали издава какви грижи полага за фигурата си.

Любопитен материал разказва къде в България се правят операции за възстановяване на девствеността.

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини